Scroll naar boven

Goedkope stedentrip populair onder aanbiedingen ‘jagers’

Goedkope stedentrip populair onder aanbiedingen ‘jagers’
admin
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...

Rond de lancering van Vakantie Dealz begin dit jaar heeft de aanbiedingen website een onderzoek uitgevoerd onder Nederlandse volgers van zogenaamde “dealsites”. De belangrijkste bevindingen uit het onderzoek kun je hieronder vinden.

Travelbird vliegt het hoogst

Onder de grotere reisaanbiedingen websites blijkt Travelbird verreweg de meest bekende. Hun actieve online marketing & reclame campagnes hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen. De minst bekende vakantie aanbiedingen website is Paperflies.

Stedentrip & inspiratie belangrijkst

Gevraagd naar de belangrijkste motivatie om vakantie aanbiedingen websites te bezoeken, geven verreweg de meeste respondenten aan op zoek te zijn naar goedkope stedentrips. Algemene vakantie inspiratie opdoen blijkt ook een belangrijke reden om de sites aan te doen of te volgen op sociale media. Ondanks dat de dealsites nogal veel verre / tropische vakantie aanbiedingen publiceren, blijkt hier nauwelijks behoefte aan te zijn.

Big Apple & Barcelona

Binnen het stedentrip genre is de populairste bestemming buiten Europa met afstand New York. Deze miljoenenstad blijft een ongekende allure hebben, maar is toch net even te duur om zomaar te bezoeken. Een goede deal richting New York is dus kennelijk waar de hele markt naar op zoek is.

In Europa is het al lang populaire Barcelona ook onder aanbiedingen website volger de favoriete bestemming. Niet te ver weg, niet te duur, zonnig, heerlijk eten en shoppen… best logisch eigenlijk.

Over Vakantie Dealz

Vakantiedealz.nl is een onafhankelijke website voor vakantie aanbiedingen & goedkope (last minute) vakanties. Naast de hoofdwebsite kent de site verschillende dochterwebsites zoals Maledivendealz.nl.

 

 

 

 

 

Wat vind je van dit artikel?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...