Scroll naar boven

Parkeermogelijkheden rond Schiphol

Parkeermogelijkheden rond Schiphol
admin
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Rond Schiphol zijn er tientallen mogelijkheden om je auto te parkeren wanneer je op vakantie of zakenreis of om een andere reden een periode weg bent. Het is prettig om dan een plek te hebben waar je auto kan staan, het liefste natuurlijk op een beveiligd terrein. Een beveiligd terrein geeft jou het gevoel dat de auto daar veilig staat en beschermd is tegen diefstal en/of schade.

Op Schiphol parkeren via p6 parkeren schiphol

Er bestaat de mogelijkheid om je auto op Schiphol zelf te parkeren. Wanneer je hiervoor kiest, staat de auto redelijk dichtbij, maar zijn de kosten vaak hoog. Op internet kun je verschillende vergelijkingssites vinden, waarop je kunt terugvinden wat het kost om je auto op Schiphol te parkeren. Via deze vergelijkingswebsites kun je keuzes maken voor bijvoorbeeld overdekt parkeren of valet parking. Wanneer je hebt aangegeven voor welke periode je een parkeerplek zoekt, krijg je een overzicht van verschillende mogelijkheden met daarbij de prijzen. Op basis hiervan kun je een keuze maken.

Rondom Schiphol parkeren

Er bestaat ook de mogelijkheid om je auto niet op Schiphol te parkeren, maar de auto te parkeren om een parkeerplaats rondom Schiphol. Er zijn verschillende aanbieders die in een straal van ongeveer 15 km parkeerplaatsen aanbieden op internet. Je kunt ervoor kiezen om je auto zelf op die parkeerplaats te plaatsen en via een shuttlebus naar de vertrekhal te gaan. Er bestaat ook de mogelijkheid om via valet parking een parkeerplaats te regelen, je spreekt dan af op Schiphol bij de vertrekhal. Daar geef je de sleutels van je auto aan de medewerker van het parkeerbedrijf, en deze medewerker rijdt jouw auto naar de parkeerplek. Ook voor het parkeren op grotere afstand van Schiphol zijn verschillende vergelijkingswebsites actief, waardoor je een goed overzicht krijgt van de mogelijkheden.

Reserveren

Via internet of telefonisch is het mogelijk om een parkeerplaats te reserveren. Wanneer je niet reserveert is er geen garantie op een parkeerplaats, dus reserveren is aan te raden. Als je gereserveerd hebt, is het vaak nog mogelijk om tot 24 uur van tevoren je reservering te wijzigen mocht dit nodig zijn.

Waarschuwing

Er zijn enkele bedrijven actief binnen deze parkeerdiensten, die niet altijd het beste met jou of jouw auto voor hebben. Wees hierop bedacht en probeer altijd de voorwaarden en klantervaringen te lezen van een bedrijf, voordat je afspraken maakt over het parkeren van jouw auto.

Wat vind je van dit artikel?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...