Scroll naar boven

Ik ga op reis en ik neem mee

Ik ga op reis en ik neem mee
admin
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Tijdens de winter heb ik een korte broek en T-shirtje aangetrokken in huis. De reden hiervoor is dat ik graag vooruit denk. De zomer is veel te snel voorbij gegaan en verlang alweer naar de warme zon. Voor komend jaar wil ik graag het eiland Ibiza ontdekken. Het eiland van feest, drank en mooi weer.

Na een lange en sleurende winter kijk ik al erg uit naar de lente. Het begin van de warmer wordende dagen. De zomer klopt op de deur en de terrasjes gaan weer open. De reis naar Ibiza is geregeld. Onder het genot van lekker drankje. Proost!

Tips

Het vliegticket is geregeld. Samen met drie vrienden gaan we het uitgaansleven van Ibiza op de proef nemen. Maar tot het zover komt wil ik nog graag enkele tips geven om de perfecte vakantie op Ibiza te beleven.

Tip 1

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is, “ Hoe komen we bij Schiphol?’ De keuze is vaak dat je met de auto gaat. Een medewerker van Parkago.com geeft aan dat het verstandig is om ruim van te voren een parkeerplaats te reserveren. Bij het reserveren ben je verzekert van een parkeerplaats. Tijdens de zomer zijn parkeerplaatsen schaars.

Tip 2

De tweede vraag die je stellen moet is, “Moet ik contact geld meenemen?” Tegenwoordig is het heel simpel om ter plaatse geld op te nemen. Met het oog op zakkenrollers op en rondom Schiphol is het niet verstandig veel op zak te hebben. Neem op de plaats van bestemming een bedrag op waarmee je de dag kan doorkomen. In veel winkels is het al mogelijk gewoon met je bankpas te betalen.

Tip 3

Zorg dat je alleen de benodigde documenten meeneemt. Bijvoorbeeld, een rijbewijs, paspoort/ID kaart en je Europese zorgpas. Zorg altijd dat er iemand van het thuisfront bereikbaar is voor noodgevallen.

Wat vind je van dit artikel?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...