Scroll naar boven

Hoe vind je een parkeerplek rond Schiphol

Hoe vind je een parkeerplek rond Schiphol
admin
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Als je op reis gaat, bijvoorbeeld op vakantie of op zakenreis, dan kun je op verschillende manieren naar Schiphol reizen. Je kunt bijvoorbeeld met de trein gaan. Dat is aan de ene kant heel erg makkelijk maar aan de andere kant is het wel slepen en sjouwen met je koffers over de perrons, en waar laat je die koffers in de trein. Een andere mogelijkheid is om een taxi te nemen, die je van je woonplaats naar de juiste vertrekhal brengt. Een makkelijke, maar dure optie. Ook kun je iemand in je omgeving, bijvoorbeeld familie of vrienden, vragen om je naar Schiphol te brengen. Hierdoor heb je vaak een gezellige reis en hoef je jezelf geen zorgen te maken over het parkeren van de auto, of de parkeerkosten. Wanneer dit allemaal geen mogelijkheid is voor jou, kun je ervoor kiezen om je auto te parkeren op of rond Schiphol.

Parkeren rond Schiphol

Er bestaat de mogelijkheid om je auto voor meerdere dagen te parkeren op of rond Schiphol. Wanneer je op het internet gaat kijken, zie je binnen een paar muisklikken dat er ontzettend veel aanbieders zijn van parkeerplaatsen rondom Schiphol. Er zijn parkeerplaatsen die zich dicht bij Schiphol bevinden, of zelfs op Schiphol zijn, maar er zijn ook terreinen die zich verder weg bevinden. Vaak zijn deze terreinen beveiligd, waardoor je auto veilig staat voor diefstal en/of beschadigingen.

Hoe kun je een parkeerplaats reserveren

Je kunt zowel telefonisch als via internet een plekje reserveren. Wanneer je op internet een keuze hebt gemaakt uit de vele aanbieders, kun je een parkeerplaats reserveren. Soms moet je jezelf registreren op een website met je e-mailadres. Wanneer je dit gedaan hebt, kun je aangeven voor welke periode je een parkeerplek zoekt. Na het invullen van verschillende gegevens wordt er een plek voor je gereserveerd. Bij de meeste aanbieders kun je deze reservering nog wijzigen tot 24 uur voor de afspraak. Dit is een service die gegeven wordt omdat vluchtgegevens ook nog wel eens wijzigen.

De praktijk

In de praktijk betekent het dat je zelf in je eigen auto naar Schiphol rijdt, of direct naar het parkeerterrein. Dat verschilt per aanbieder en welke keuzes je daar zelf in hebt gemaakt. Wanneer je direct naar Schiphol rijdt, wordt je auto door middel van valet parking naar het parkeerterrein gereden. Als je naar het parkeerterrein rijdt, en zelf je auto parkeert, kun je vaak met een busje of shuttlebus naar de vertrekhal gereden worden. Wanneer te terug arriveert op Schiphol, gaat het op dezelfde manier en krijg je de auto weer terug.

Wat vind je van dit artikel?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...