Scroll naar boven

Een leuke wintersportvakantie naar Tirol met het hele gezin

Een leuke wintersportvakantie naar Tirol met het hele gezin
admin
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4,71 out of 5)
Loading...

Wintersport is erg populair onder Nederlanders. Jaarlijks zoeken ongeveer 1 miljoen Nederlanders de sneeuw op en de meeste van hen doen dit ieder jaar weer. Tirol is een populaire skibestemming. Een wintersportvakantie in Tirol is vooral populair onder gezinnen met kinderen. Kinderen kunnen hier genieten van de vele faciliteiten: spel, plezier en avontuur. Bovendien heeft Tirol prachtige skipistes en is het voorzien van vele faciliteiten.

Wintersport met kinderen

Tirol is een populaire bestemming onder de Nederlanders, vooral onder gezinnen met kinderen. Zowel in de zomer als in de winter kun je hier terecht. Met in de zomer gezellige fietstochten tegenover heerlijk skiën en rodelen in de winter. De skigebieden zijn groot, hebben prachtige skipistes en zijn voorzien van voldoende skiliften. Bovendien zijn er verschillende, goed aangeschreven, skischolen in Tirol. Juist daarom kiezen Nederlanders graag voor deze skibestemming. Iedereen kan hier leren skiën!

Skischolen in Tirol

De meeste skischolen in Tirol staan goed aangeschreven. Het is vooral belangrijk voor kinderen om goed te investeren in de juiste skilessen. Immers hebben ze hier later alleen maar profijt van, als ze straks alleen op de skipiste staan. De skischolen in Tirol bieden een breed aanbod als het gaat om skilessen en –cursussen, voor zowel jong als oud. Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders kunnen hier dus prima een paar skilessen volgen.

Populaire skibestemmingen in Tirol

Enkele populaire skibestemmingen in Tirol zijn Schwannerlifte Weerberg en Axamer Lizum. Beide skibestemmingen zijn voorzien van voldoende faciliteiten en zijn zowel ideaal voor beginnende als gevorderde skiërs. Ook het Bergbahn Leutasch wordt steeds populairder, voornamelijk onder gezinnen met kinderen. Het skigebied is compact en je hebt de mogelijkheid om op een rustig tempo van de skipistes af te gaan. Het is daarom vooral ideaal voor kinderen en/of beginners die met een rustig tempo willen skiën.

Bekijk meer wintersportbestemmingen in Oostenrijk.

Andere landen: Wintersport in Duitsland

Wat vind je van dit artikel?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4,71 out of 5)
Loading...