Scroll naar boven

Vasten in hotels in Duitsland

Vasten in hotels in Duitsland
admin
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,40 out of 5)
Loading...

De persoonlijke motivaties en doelen rondom het vasten zijn zo verschillend als de mensen zelf. Naast traditionele overwegend religieuze redenen is er in de meeste gevallen een andere hoofdreden: Door je tijdelijk te onthouden of enorm reduceren van voedings- en genotsmiddelen moet een positief effect op lichaam en geest worden bereikt. Zodat het met de vastenkuur niet alleen bij goede voornemens blijft, is profesionele aanpak en toezicht aan te bevelen. Zonder dit kunnen de uitwerkingen en het gewenste effect snel tegenovergesteld uitpakken- in het ongustigste geval zelfs tot beschadigingen van de gezondheid leiden

Vasten in hotels in Duitsland – Veilig naar succes bij vastenkuren

Vastenkuren zijn niet voor iedereen onbeperkt geschikt. In volgende gevallen is voorzichtigheid geboden:

  • Bij bestaande hartklachten
  • Stofwisselingsziektes
  • Depressies of verslavingsproblemen

Niet alleen in deze gevallen is een boeking in één van de talrijke vastenhotels in Duitsland de veiligste weg naar kuursucces. In deze hotels heeft u de zekerheid dat u begeleid wordt door profesionele medewerkers. Zorgvuldige intakeonderzoeken bij aankomst, vakkundige begeleiding en moderne voedingsfysiologische methodes garanderen een gezonde en blijvende balans van lichaam en geest. En: U wordt gedurende uw vasten niet gestoord. Werk- en privéstress worden in een ontspannen atmosfeer uitgeschakeld.

Geweldige doelen voor uw “vastentijd”

Onze tips voor succesvolle vastenkuren in onze 4 beste vastenhotels in Duitsland:

Kasteel Warnsdorf aan de Oostzee

Kasteel Warnsdorf aan de Oostzee<Omringd door een pittoreske kasteeltuin staan de historische gebouwen in landhuisstijl. Daar bevinden zich naast een gerenommeerde schoonheidskliniek ook een erkende kuurafdeling met traditionele geneeskunde, natuurgeneeskunde en heilvasten. Het hotel is één van de oudste vastenhotels in Duitsland.

Highlights: Heilvasten naar de leer van Dr. Buchinger, met aangesloten een stresskliniek en een 27-holes-golfbaan/-school voor de deur.

 

Malteser kliniek van Weckbecker in Bad Brückenau

Malteser kliniek van Weckbecker in Bad BrückenauSchilderachtig gelegen in het natuurpark Beierse Rhön, biedt de moderne kuurkliniek medische vakbekwaamheid maar ook natuurgeneeskundige behandelingsmethodes met bijzondere ervaring op het gebeid van gewichtsreducering en heilvasten.

Highlights: Osteopathische behandelmogelijkheden, bio-keuken, het is een eldorado voor wandeaars , met in de buurt het chique staatszwembad Brückenau, vastenwandelingen.

 

Kuurcentrum Weissenstadt am See

Kuurcentrum Weissenstadt am SeeNieuw gebouwd gezondheids- en wellnesscentrum temidden van het opwindende Fichtelgebergte. Het door vakbekwame artsen geleide kuurgedeelte heeft als thema: gezondheid als belevenis, op kracht en tot rust komen en algeheel welbevinden.

Highlights: base-vasten, zeer ruim spa- en thermaalgedeelte, het meer is in de directe omgeving.

Wat vind je van dit artikel?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,40 out of 5)
Loading...