Scroll naar boven

Op vakantie bij bungalowpark Center Parcs

Op vakantie bij bungalowpark Center Parcs
Gastartikel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Wanneer je besluit om op vakantie te gaan, dan hoef je zeker niet altijd ver van huis te gaan om alsnog een geweldige tijd te hebben. Wanneer je op vakantie bij bungalow Center Parcs gaat kun je rust combineren met activiteiten als wandelen, fietsen, maar ook andere outdoor bezigheden. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk wanneer je hier voor korte of langere tijd verblijft.

Activiteiten

De bungalows van Center Parcs liggen midden in de natuur, waardoor je hier heerlijk kunt genieten. Wanneer je de rust wilt opzoeken en tijd wilt geven aan ontspanning, dan zit je hier ook zeker goed. Wanneer je liever wat wilt ondernemen, dan kan dit natuurlijk ook. Er worden namelijk voldoende mogelijkheden aangeboden om lekker actief bezig te zijn. Zo kun je bij de meeste parken wanden klimmen, boogschieten, laser gamen, zwemmen of bowlen. Afhankelijk van de weersomstandigheden kun je kiezen voor activiteiten binnen of buiten.

Faciliteiten

Voor extra ontspanning en een luxueuze behandeling ga je naar het Health en Beauty Center of de Nature & Spa. Hier word je heerlijk vertroeteld en kun je jezelf weer opladen na een drukke periode. Uiteraard valt er nog veel meer te beleven wanneer je op vakantie bij bungalow Center Parcs gaat. Zo kun je een bezoek brengen aan de Market Dome, waar je kunt winkelen, dineren en genieten van live entertainment. Voor de kinderen zijn ook voldoende mogelijkheden beschikbaar, zodat ook zij zich volop kunnen vermaken. Bezoek Aqua Mundo, een subtropisch zwemparadijs met geweldige waterattracties. Ga naar BALUBA, waar ze kunnen spelen in de binnenspeeltuin met glijbanen, klimrekken en springkastelen. Of laat ze deelnemen aan het activiteitenprogramma Wannabe, waar de kinderen hun favoriete beroep kunnen naspelen.

Accommodatie

Voor het verblijf kun je kiezen uit drie standaard typen cottages, de Comfort, Premium en VIP cottage. Daarnaast zijn er ook Eden cottages, met zeer grote tuinen. Wil je een alternatief verblijf dan kun je kiezen voor een woonboot of een boomhuis.

Wat vind je van dit artikel?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...