Scroll naar boven

Goedkoop op vakantie

Goedkoop op vakantie
Gast artikel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

De prijzen voor vliegtickets kunnen erg van elkaar verschillen. De prijzen zijn afhankelijk van zaken als de vliegmaatschappij, de periode waarin u vliegt, de route die u aflegt, et cetera. Wanneer u op reis gaat, dan wilt u natuurlijk graag zo goedkoop mogelijk met het vliegtuig reizen. Daarom hebben wij voor u enkele tips waar u rekening mee kunt houden bij het boeken van uw goedkope vliegtickets. Zo kunt u misschien aardig wat euro’s besparen!

Ten eerste is het belangrijk om te boeken op het juiste moment. Last-minute reizen zijn vaak duurder dan wanneer u op tijd met het plannen van uw reis begint. Over het algemeen geldt dat vroeg boeken goedkoper is. Wanneer u té vroeg boekt kan het echter voorkomen dat u meer betaalt dan nodig is. Ongeveer 8 tot 16 weken van tevoren boeken is daarom voldoende. Ook is het zo dat, wanneer u geen rekening hoeft te houden met schoolvakanties en dergelijke, u rekening kunt houden met de periode waarin u op reis gaat. Veel mensen gaan op reis tijdens de zomervakantie, en daarom zijn deze reizen van duurder en sneller uitverkocht. Vlieg daarom bijvoorbeeld eens in de lente of in het najaar. Daarnaast is vliegen voor 7.00 uur of na 21.00 uur is vaak goedkoper, omdat de landingsrechten op luchthavens goedkoper zijn. Verder neem handbagage mee en geen grote koffers. Zodat u niet extra hoeft te betalen voor uw bagage.

Ook de locatie kan een groot verschil maken. Veel mensen vliegen vanaf Schiphol, maar soms kan het voordeliger zijn om vanaf een andere luchthaven te reizen. Gelukkig zijn er verschillende andere mogelijkheden. Zo vertrekken er dagelijks vluchten vanaf Rotterdam, Eelde, Eindhoven en Maastricht, en kunt u er ook voor kiezen om vanaf Düsseldorf in Duitsland te vertrekken. Daarbij ga uw parkeerplek ook vergelijken parkeren op Schiphol kan bijvoorbeeld flink goedkoper als u vergelijkt.

Wat vind je van dit artikel?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...